Mina fobier/konstiga fantasier

Jag har en extrem rädsla/fobi för the grudge, alltså inte filmen i sig utan hon som är the grudge. Det sjuka är att jag inte ens har sett filmen, utan bara trailern. Det här har pågått i ungefär tre år. Varje gång jag ska sova ser jag henne överallt i mitt rum eftersom allt är svart och vitt, så jag inbillar mig att hon är överallt. Jag brukar alltid tända lampan och dubbelkolla så att min vita skrivbordsstol bara är stolen och inget annat som gömmer sig på den. Sen ber jag till henne att hon ska låta mig vara och att jag respekterar henne. Helt sjukt, jag vet
 
En annan fobi jag har är hajar. När jag var liten tyckte jag de var hur fascinerande som helst, köpte flertals faktaböcker om dem och hade en egen bok där jag antecknade och ritade bilder av hajar. Idag har jag en extrem fobi, jag kan knappt bada i en pool utan att jag känner hur hajen närmar sig. Alltid när jag ska hoppa från en trampolin ner i poolen föreställer jag mig hur hajen kommer att öppna sitt enorma gap och bara sluka mig när jag hoppar ner i vattnet. Därför vågar jag aldrig hoppa om inte någon kompis är i vattnet precis bredvid eller om höjden är högre än 3 meter. Usch!
 
Dessutom lider jag av en (inte så allvarlig) tvångstanke, vissa kanske känner igen sig...? Jag måste alltid dra bort drapperiet för duschen när jag är på toaletten så att inte the grudge eller någon annan står bakom. 
 
Av det här inlägget kanske man kan dra slutsatsen att jag inte kan se skräckfilm även om jag älskar skräckfilmer. Livet är hårt ibland.
 
 
 
1

Major Lazer live @ Stockholm


Project runway

Designade min helt egna tröja med hjälp av nål, tråd, pappas sykunsaper, ett pärlhalsband och en svart tröja. Nöjd!