Halloween make-up


"The Black Swan"-inspirerad sminkning. Det tog sin tid men det var de värt! Bild på hela outfiten kommer senare. Sminket som jag använde var svart kajal, flytande eyeliner och vit kajal. 

Halloweenfest

Ikväll ska jag och några till Puls i Norrköping på halloweenfest! Jag och Maja kommer vara coolaste karaktären från en film, jag lägger upp bilder senare. Idag har jag sprungit fram och tillbaka på stan i 4 timmar för att fixa allting eftersom vi var lite sent ute. Men nu är allting ordnat. 

Äntligen fredag

Ja, som sagt: ÄNTLIGEN FREDAG!
 
Har inte bloggat på flera dagar, vilket kan bero på att jag har haft prov fyra utav fem skoldagar den här veckan, och att dessa prov utgör 40% av mitt betyg...? Ja, det var anledningen till denna långa frånvaro. Den här helgen ska jag ta ifatt all sömn och ta tag i allt annat som jag inte hunnit med. Min hund pyntade min matta med avföring härom dagen, så tänkte åka och köpa en ny imorgon.
 
Vad annars då? Har fått hem ett nytt laptop-fodral från Marc Jacobs (lägger upp bild imorgon), beställt studentmössa och även tagit ifatt några PLL-avsnitt. För tillfället väntar jag på att mamma ska komma hem med cola och marabou till mig, för det förtjänar jag så otroooligt mycket.