Trikken en torsdagImorse tog jag spårvagnen för första gången till ett dagis som låg mitt ute i skogen oj vad kul tänkte jag, not. Men vädret var asbra och dagiset liknade Bullerbyn. Jag tog hand om 1-2 åringar som var supercuuute, vi åt utomhus och sen sov dom i två timmar så då kunde man chilla ett tag. Dom frågade om jag vill komma tillbaka på måndag så det känns asbra, då är det bara ons nästa vecka som jag inte vet var jag ska va. Det som är bra med att jobba på dagis via Manpower är att man alltid får jobb, varje dag, men sen måste man ju hitta dit också vilket är det jobbiga och att man inte kan alla namn. Barnen hinner ju heller inte lära känna en så bra och man får inte lika mycket respekt. Men nästa vecka kommer jag vara på två dagis jag varit på innan så det blir braaaaa. Det gör ens dag när barnen känner igen en och ba "petronellaaaaaa" & springer fram och kramar en <333 Märker också hur man blir bättre med barn, innan var jag så obekväm med barn och förstod mig inte på dom. Men nu flyter det på & norskan är inget problem. Random fun fact är att barnen älskar att göra high five, så idag sa jag till en unge "om du städar upp allt det där får du en high five". Hon städade upp allt stök så fick hon en high five :) så värt lol. 

SundayIgår var det superbra väder så vi spelade brännboll med våra rumskompisar & gick upp till fästningen som ligger högt uppe på ett berg. Där hittade vi ett mysigt fik som vi tänker gå till någon annan dag. Idag har vi jobbat sen var vi på banken och ordnade bankkonto. Nu ska jag och Jennie fika & skriva på våran låt vi spontant började med igår som är så jääävla bra haha. Hadeee
1

AHS and breakfast


Traditionell lördagsmorgon med grillade baguetter och American horror story vid köksbordet. Vaknade imorse av buksmärtor men now I'm feeling better. Känner bara att jag haft sånt oflyt här, först när jag spydde en hel dag för två veckor sen, hemma från jobbet för mensvärk men fick inte ens mens. Sen en vecka efter fick jag mens och självklart mensvärk på jobbet. Och nu buksmärtor. Vill ju helst leva till sommaren i alla fall. 

Idag tänkte vi ta oss till ett café som ligger högt upp i ett torn med utsikt över hela Trondheim.