Götes 6-årsfest

Ikväll är det 6-årsfest med Götes!!!! Vi fyller nämligen sex år och det är därför dags för disco för mellanstadiet. 
 
Kirrat engångskamera, örhängen, godishalsband, choker och bästisarmband. Ikväll blir det spagetti & köttbullar, fiskdamm och lambo. Taggaagaga
 


 
 

Bad day deluxe

Försov mig. Ägget blev för löskokt. Wifi slutade fungera. Högtalaren funkar inte. Håret är elektriskt. Får skoskav påväg till skolan. Ont i magen. Glömde bestick till lunchen, tänkte köpa en gaffel för 2kr men upptäcker att jag har -200kr på kontot. Min kyckling var torr och kunde inte äta upp hela sålänge jag inte ville se ut som en grottmänniska som inte kan dela min mat utan kniv. Inte ens halvvägs med uppgiften som har deadline imorgon. 

Hur har er dag varit? 

Ångest

Sitter på bussen påväg till skolan nu, tre timmar senare än tänkt... Är på ett sätt sjukt besviken på mig själv men å andra sidan sov jag jättedåligt inatt. Allt började med obehaglig värk i högra bakhuvudet, lite som i somras då jag hade yrsel. Sen under hela kvällen/halva natten fick jag som plötsliga panikkänslor, hjärtat stannar för två sekunder, hyperventilerar och sätter mig hastigt upp i sängen. Sjukt obehagligt och det blir bara värre av tanken att alla mina nära är 4 timmar ifrån mig. Tänk er när det känns som man faller ibland när man håller på att somna... så fast en gång per minut. 

Idag kommer i alla fall Yäni till mig. Allt kommer bli bra då. 1